„The road will decide“

Документарен филм за Garaint Thomas победникот на легендарната велосипедска трка Le Tour de France во 2018 година. Филмот ја раскажува приказната од негова перспектива со доза на хумор и искреност и го прикажува самоит Garaint во едно ново светло, досега непознато за публиката. Погледнете што се е потребни да се победи на трка која што трае 23 дена, има 21 етапа и се поминуваат 3500 km, со огромна конкуренција и сурови временски услови.