Отворена регистрацијата за Ohrid ultra trail

Планинската трка „ Ohrid ulta trail“ во 2020 година ќе биде појача за нова дистанца ( 18km, 66km, 107km). Регистрацијата се отвара на 12.12.2019, побрзајте да не биде имаТ снемано бројчиња! Повеќе информации на официјалниот настан и ФБ страната

Доколку се прашувате како било лани, изгледајте го видеото и се ќе биде јасно 🙂