Промоција на книгата „Трчањето ме учи“ од Кокан Ајановски

На 24.02.2020 година (19:00) во кафулето Јавна Соба ќе се одржи промоцијата на книгата, на атлетичарот Кокан Ајановски, „Трчањето ме учи“. Во меѓувреме, како загревање, прочитајте ја неговота приказна што значи да си го живеете сонот.


beyond-the-results-logo