Пролетен велосипедски тренинг камп во Охрид

Како што се наближува летото и сезоната на велосипедски трки, добра прилика да ја подобрите вашата форма на краток тридневен тренинг камп од 10-ти до 13-ти Април во Охрид организиран од Train in Ohrid.

Што може да очекувате на тренинг кампот?

  • Три тренинг вожњи со водич во околината на Охрид (≈350km, ≈3000D+)
  • Организирано сместување со доручек
  • Техничка поддршка и сервис на велосипедот во текот на возењето и за време на кампот.

Подетални информации за кампот на следниот линк: https://www.traininohrid.com/2020/02/13/training-camp-10-13-april/

Доколку ве интересира да дознаете повеќе за Левент Рифат, прочитајте ја неговата приказна ТУКА


beyond-the-results-logo