„ISPO“ награди 2020 година

Еден од најлогемите саеми за „Outdoor“ опрема ISPO Минхен ќе се одржи од 26 до 29.01.2020. На првиот ден беа доделени наградите за најдобрите и најиновативните продукти за 2020 година. Наградите беа поделени во три категории: „Outdoor“ , Трчање и Снежни спортови.