Комплетиран проектот „7 Summits“

На 28.12.2019 Илина Арсова успешно го искачи последниот врв од 7-те највисоки на сите континенти, врвот Винсон 4892 мнв. што се наоѓа на Антартикот. Со ова Илина стана првата Македонка што ја има комплетирано оваа листа. Според „The Seven Summits“ сите членови на експидицијата го искачија врвот.

Одлични вести за заокружување на 2019 година. Им посакуваме безбедно враќање.