Резултати од Чупино „Winter Vertical“

Во неделата (16.02.2020) се одржа трката во вертикален километар, Чупино „Winter Vertical“. Во машка категорија на подиумот застанаа: Michael Van Baelen (прво место), Дејан Ангелоски (второ место) и Александар Кирковски (трето место), додека пак кај девојките на првите три места се пласираа: Сања Најдовски (прво место), Елена Ртоска (второ место) и Марија Пеликон (трето место). Целосната листа со резултатите можете да ја погледнете ТУКА.

Честитки до сите натпреварувачи и до организаторите за успешната организација на овој настан.


beyond-the-results-logo