Годините се само бројка

Доколку некогаш помислувате дека сте престари за да направите нешто или пак дека во поодминати години нема да можете да уживате во адреналинот, погледнете го филмот за Marcel Remy кој на свои 94 години (деведесет и четири) се искачува на северозападната страна (450 метри) на Miroir de l’Argentine во Швајцарија.


beyond-the-results-logo